Familjen

**********


I familjen finns vi två; Ann och Isi , som jobbar som specialpedagoger i Tenhult resp. Falköping och sköter gård och djur på fritiden. Enda barnet hemma just nu är gemensamma sonen Nils, f.95, som också är det enda av våra barn som är aktivt intresserad av får och hundar!

Övriga barn är Isis dotter Anna-Karin f.77, webbredaktör i Stockholm, sonen Mattias f.80, sjöingenjör med hela världen som arbetsplats, Anns son Peder f.83, som tillsammans med sambon Pernilla äger och driver fina ”Östgöta Wienercafét” i Falköping och så Josse f.85, som jobbar som skolkurator i Enköping. Josse jobbade tidigare till och ifrån hos Linda Algotsson, landslagsryttare i fälttävlan (som förresten har en pappa som hållit på/håller på med vallhundar!!) och Josse tävlar också fälttävlan själv. Hon är mycket duktig på unghästar och la tidigare ner mycket tid på dem som finns på gården. Men nu har hon och hennes Andréas ett eget fint ställe strax utanför Enköping!

En ny generation finns också ”på tillväxt”; Anna-Karin och hennes Andréas har Hannes, som fyllde två år i somras (2011) och Peder och Pernilla är nyblivna föräldrar till lille Benjamin som föddes den 3 november i år (2011)!

På vår gård Källebacken utanför Sandhem finns allehanda djur ; kaniner, ankor, katter, hästar , får - och så hundar förstås! Vi föder upp bordercollies för vallning, tävlar så mycket vi hinner och har också ständigt pågående träningar och kurser i vallning. Isi är dessutom domare och dömer varje år ett antal tävlingar på olika nivåer.

Klicka på våra namn för att läsa mer om oss!


Ann & Tot Isi & Cap


**********


Länkar


Svenska Vallhundsklubben

Skaraborgs Aktiva Vallare

Mosse´s hemsida

Roclines Kennel
(Webmasters)

Carolinas Foxglove RW 74


Fårhagens Rob u: Maid